Ukoliko tražite pouzdanog partnera za digitalnu transformaciju vaše tvrtke i poslovanja – nalazite se na pravom mjestu! Kontaktirajte nas i zatražite BESPLATNU KONZULTACIJU

Lansiran novi web

Nakon dugo razmatranja, kreativnog rada i opsesije oko fonta i nijansi crne boje – napokon je došlo vrijeme da otkrijemo novu web stranicu koja je ovaj put puno više od pukog redizajna i predstavlja najveći komunikacijski i prezentacijski iskorak u našoj kratkoj, ali uzbudljivoj povijesti.

Iako su nas mnogi dosad prepoznavali isključivo kroz naš projekt VIDI Dubrovnik turističkog i destinacijskog vodiča (kojeg nastavljamo razvijati i unaprijeđivati), putem novog weba htjeli smo adekvatno iskumunicirati činjenicu da je VIDI MEDIA one-stop-shop za tvrtke i poduzetnike koji traže pouzdanog partnera za digitalni marketing. Tako nudimo usluge izrade modernih, responzivnih web stranica, e-commerce rješenja (web shopovi), izrade strategija i komunikacije na društvenim mrežama, plasiranja oglašivačkih kampanja na Google Ads, Facebook i Instagram platforme, optimizacije webova za internet tražilice (SEO), savjetovanja po pitanju digitalnog marketinga itd…

Osim upoznavanja sa svim uslugama i proizvodima koje nudimo – prilikom izrade novog weba veliku pozornost posvetili smo i nekim našim temeljnim poslovnim i ljudskim vrijednostima koje čine razliku – a tu prije svega mislimo na građenje dugoročnih partnerskih odnosa s našim klijentima kroz kvalitetnu i transparentnu komunikaciju.

Koliko nam vrijeme bude dopustilo – pisat ćemo i na vlastitom blogu, a nije isključeno da će se na njemu u ulozi gostujućih autora pojaviti i neka poznata imena iz domaće i globalne digitalne marketinške industrije.

Nadamo se kao će glavna nit vodilja u ovom projektu redizajna biti prepoznata i veselimo se novim partnerstvima, uzbudljivim suradnjama i projektima.