loading

Show info

VIDI MEDIA j.d.o.o.
info@vidimedia.hr
+385 91 1670 510
DUBROVNIK

Published 15. listopada 2015

Moderne web stranice za turističke tvrtke

Turistički sektor postaje ključna osnovica hrvatskog gospodarstva i kao takav privlači sve više malih i srednjih poduzetnika koji u turizmu traže nove poslovne prilike…

Turizam nikad nije privlačio više ulaganja i više poduzetnika koji se uključuju u bitku za dio domaćeg turističkog kolača. Tako se diljem obale i kontinenta otvaraju brojne nove turističke agencije, hoteli i hosteli, kampovi, privatni apartmani, restorani i drugi poslovni subjekti. Turizam je izvozna gospodarska djelatnost i kao takav gotovo u potpunosti okrenut inozemnom turističkom tržištu. A bez internet promocije danas je nezamislivo obavljati bilo kakav ozbiljniji posao u turizmu.

Kvalitetna internet stranica optimizirana za sve vrste elektroničkih uređaja (računala, tableti, smartphoni…) odavno je postala imperativ svakog ozbiljnog poslovnog subjekta koji posluje u turizmu.

Bilo da je riječ o hotelu, privatnom smještaju, turističkoj agenciji ili obrtu (poput prijevoznika, taksista i slično…) – web stranica može značajno poboljšati poslovanje tvrtke i omogućiti povećanje prihoda i profitabilnosti u vrlo kratkom vremenu.

Osim kao digitalne prezentacijske brošure web stranice mogu funkcionirati i kao online trgovine kroz koje primjerice turistička agencija može direktno prodavati svoje aranžmane, a taxi prijevoznik ponuditi mogućnost online narudžbu vožnje. Kroz web stranicu restoran može otkriti sve prednosti svoje lokacije i kuhinje, a turistički vodič objasniti zašto baš njega izabrati.

Mnogućnosti su brojne…

Stoga, ukoliko poslujete u turizmu, a još uvijek nemate web stranicu ili imate zastarjelu web stranicu koja nije dobro optimizirana za novu generaciju elektroničkih i komunikacijskih uređaja, obratite nam se za neobvezujuću ponudu!

Naša web rješenja su dostupna tvrtkama svih veličina i marketinških budžeta, bilo da je riječ o velikom kompanijama ili o lokalnim obrtima.

vidimedia