loading

Show info

VIDI MEDIA j.d.o.o.
info@vidimedia.hr
+385 91 1670 510
DUBROVNIK

Published 23. rujna 2015

Što smo sve radili ovog ljeta

Na sveopću žalost ovih dana opraštamo se od još jednog ljeta. Za nas je ono bilo poprilično radno intezivno, ali na kraju i iznimno ispunjavajuće jer smo dobili priliku raditi na nekoliko vrlo zanimljivih projekata za stare i nove klijente.

Možda najveći projekt bio je naš vlastiti – redizajn muškog lifestyle portala Kult koji je osim potpunog vizualnog i sadržajnog facelifta dobio i potpuno novu CMS platformu – WordPress (migracija s Joomle).

Po prvi put smo radili i na fizičkom projektu – dizajnirali smo info kartu za naš projekt VIDIDubrovnik – dubrovački city guide turistički vodič. Kartu će ove godine koristiti više desetaka tisuća dubrovačkih gostiju i putem nje doznati koja su najbolja mjesta za “iće i piće” u našem jadranskom turističkom biseru.

U beta izdanju pokrenuli smo i portal VIDIKonavle – usmjeren na turističku i ugostiteljsku ponudu grada Cavtata i Konavala.

Radili smo i na novom webu za dubrovački boutique hotel Villa Wolff kojem smo osigurali modernu web prezentaciju s naglaskom na visokokvalitetne fotografije te jednostavno i pregledno korisničko sučelje. Pozabavili smo se i SEO (Search Engine Optimization) optimizacijom kako bi web stranica Ville Wolff što bolje konkurirala na Google (i drugim tražilicama).

Zadržimo se na trenutak na turizmu i to ponovno u Dubrovniku gdje smo izradili novu web stranicu Rooms Vicelić koji se mogu pohvaliti sjajnom lokacijom (unutar stare gradske jezgre), a  od sada i potpuno novom web stranicom koja, vjerujemo, na najbolji način prezentira kvalitetu smještajne ponude ovih apartmana.

Na kraju tu je i narudžba izvoznika iz tvrtke Crocum koji su za svoj novu proizvodnu liniju hidroizolacijskih proizvoda Widraflex zatražili izradu logotipa, vizualnog identiteta i pripadajuće web stranice koja je usmjerena na regionalne i inozemne naručitelje.

A sad kada smo rekapitulirali ljeto, krećemo u nove jesenske i zimeske izazove!!

 

vidimedia