loading

Show info

VIDI MEDIA j.d.o.o.
info@vidimedia.hr
+385 91 1670 510
DUBROVNIK

Published 25. veljače 2016

VIDI Apartmani – web stranice za iznajmljivače apartmana

VIDIApartmani naziv je našeg novog servisa za vlasnike turističkog smještaja koji omogućuje jednostavnu narudžbu izrade moderne web stranice koja će promovirati vlasnikovu uslugu turističkog smještaja

Predstojeća turistička sezona mogla bi oboriti sve rekorde! Najave sa svih relevantnih turističkih tržišta govore kako će Hrvatsku ove godine posjetiti rekordni broj turista koji će odsjesti u hotelima, resortima, kampovima, ali prije svega u brojnim privatnim apartmanima, sobama i vilama…

Hrvatska broji gotovo 70.000 registriranih turističkih privatnih iznajmljivača koji svake sezone zarađuju dodatni prihod od iznajmljivanja viška stambenog prostora.

Iako popularni booking servisi poput Airbnb-a i Booking.com-a dominiraju kao direktni prodajni kanali hrvatskog privatnog smještaja, brojni iznajmljivači nezadovoljni su kratkoćom sezone i visokim provizijama koje isplaćuju booking servisima i agencijama koje posreduju pri bookingu privatnog smještaja.

Zbog nedostatka vremena i znanja iznajmljivači često zanemaruju vlastitu prodaju smještajne usluge koja može donijeti značajan dodatni prihod, veću popunjenost i više rezervacija izvan glavne turističke sezone i to bez posredovanja agencija i booking portala.

Naš servis VIDIApartmani iznajmljivačima turističkog smještaja olakšava proces izrade i održavanja vlastite web stranice. Po principu “ključ u ruke” VIDIApartmani web paketi dostupni su uz cijenu već od 500 kn godišnje (cijena ovisi o broju apartmana/smještajnih jedinica), a sadrže modernu web stranicu prilagođenu prikazivanju na mobilnim uređajima, hosting paket, .com internet domenu i punu tehničku i sadržajnu podršku što u praksi znači – mi brinemo o svemu, od izrade dizajna do postavljanja informacija o smještaju i aktualiziranja informacija, a Vi samo zaprimajte upite za rezervaciju na email.

Uz jedan od VIDIApartmani web paketa zadovoljni gosti napokon mogu preporučiti smještaj svojoj obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima koji će se putem web stranice moći informirati o smještajnoj ponudi i vlasnika smještaja kontaktirati direktno.

Ponajbolje od svega – za korištenje VIDIApartmani usluge nije potrebno baš nikakvo znanje izrade ili održavanja web stranice!!

Uz vlastitu web stranicu – iznajmljivači napokon mogu ponovno preuzeti kontrolu nad dijelom prihoda od iznajmljivanja, povećati popunjenost smještaja i produljiti turističku sezonu.

Više informacija na http://vidi-apartmani.com

vidimedia